El certamen literari marià en honor de la Mare de Déu del Castell , patrona de Tragó de Noguera, ja té elaborat el programa definitiu dels actes que se celebraran el pròxim dia 6 d’octubre al Paranimf de l’Acadèmia Mariana de Lleida.

Quan només queda mig mes pel tancament de presentació de treballs als diferents apartats d’aquests jocs florals de Lleida, el comitè organitzador ha donat a conèixer el guió de la festa literària mariana.

L’acte, el qual es celebrarà al Paranimf de l’Acadèmia Mariana, què acaba de complir el seu cent cinquanta aniversari, s’iniciarà a les 6.30 de la tarda amb l’entrada de les autoritats i pubilles d’honor. Després del discurs del mantenidor d’enguany, el doctor Francesc Torralba Roselló, es procedirà a la lectura de l’acta del jurat i al lliurament dels diferents premis del certamen literari, què enguany ha estat dedicat a la Mare de Déu del Castell de Tragó de Noguera.

Després de les salutacions de les autoritats, l’acte no clourà fins a l’actuació del concert de l’Orfeó Balaguerí, què, sota la direcció d’Enriqueta Tena i amb la participació de la solista M. Pilar Calafell i el pianista Xavier Sabaté, interpretarà peces de Vivaldi, Mozart, Verdi, Maragall i Morera, entre altres, a més dels goigs en honor de la Mare de Déu del Castell.

Podeu consultar tot el programa de l’acte, la biografia del mantenidor i el contingut del concert en el pdf adjunt.

AdjuntMida
PDF icon Programa d’actes.pdf1 byte