Ahora que empieza el curso, la Delegación de Misiones de Lleida ha preparado un conjunto de materiales que nos pueden ayudar a desarrollar nuestras labores desde una dimensión misionera. El día del Domund, el 20 de octubre; el taller con catequistas para preparar el itinerario de infancia misionera, el 9 de noviembre; la jornada dedicada a la infancia misionera, el 26 de enero, y la campaña de animación son algunos de los acontecimientos programados, que se pueden encontrar en el pdf adjunto.

La secretaria de la Delegación de Misiones de Lleida ha dirigido una carta en este inicio de curso, que a continuación reproducimos:

“Benvolguts i benvolgudes;

Tot just estem iniciant un nou curs en què aboquem les ganes d'anar construint comunitat. Cadascú dels que rebeu aquest correu dinamitzeu l'Església lleidatana. Cadascú des del seu àmbit: escola, institut, parròquia, grup de revisió de vida, etc. etc.

Cadascú de nosaltres tenim la nostra Missió. Desitgem que puguem ajudar-nos uns als altres per fer arribar la Bona Nova des de casa nostra arreu del món. En la mesura que siguem una comunitat viva, podrem contagiar el Crist no només a prop nostre, sinó més enllà.

Des de la Delegació de Missions, us fem arribar un recull de materials que us poden ajudar a viure la vostra tasca des de la dimensió missionera. Els materials es concentren en moments puntuals durant l'any, on fer més present la realitat missionera cap enfora.

Aquí els teniu enunciats, tot plegat ho anirem penjant al nostre blog i anirem donant difusió mitjançant el correu electrònic i les xarxes socials.

Volem destacar les següents dates:

20 octubre. DOMUND. A celebrar en totes les comunitats.

9 de novembre. Taller amb catequistes per preparar l'itinerari d'infància missionera.

26 de gener. En totes les comunitats: Infància Missionera. Ho celebrarem amb els infants el 25 de gener.

2-9 març. Campanya animació missionera. Un missioner o missionera estarà al nostre servei per visitar escoles, instituts i comunitats de qualsevol tipus.

La Delegació de missions resta al vostre servei per acollir qualsevol suggeriment que ens ajudi a ser comunitats vives.

Rebeu una salutació fraterna

Mònica Cabezuelo

Secretaria Delegació de Missions i OMP. Lleida”

AdjuntoTamaño
Icono PDF Agents de pastoral.pdf0 bytes