Del 28 al 31 de març ha tingut lloc la 13ena. Pasqua Familiar a  Les Obagues (Juneda).  Una cinquantena de persones hem compartit aquests dies de la Setmana Santa en família. Les diferents tasques i la preparació dels Oficis es preparen entre tots: l’Hora Santa, el Via-Crucis, Laudetes (pregària del matí), Pasqüeta (celebració Pasqüal adressada als més petits), la Vetlla…   També tenim temps per jugar a fútbol amb els fills, veure alguna pel.lícula interessant, i sobre tot temps per parlar distesament sobre allò que ens ocupa i preocupa.

Inicialment, unes quantes famílies provinents del Col.legi Claver (Raïmat)  van llençar-se a l’aventura de la Pasqua Familiar a Senet.  Aviat noves famílies (també del bisbat de Solsona i de l’Urgell) vam tastar l’experiència: era increïble, els nens  i també nosaltres ens ho passàvem  d’allò més bé! I tot plegat compatible amb espais de pregària i creixement. I entre jocs, celebracions  va néixer una sòlida amistat que encara ara compartim: en diem l’Esperit de Senet! La casa es va fer petita i vam peregrinar per diferents espais: Solsona, Miravall,…  Els nostres fills s’han fet grans i molts d’ells ara van a la Pasqua Jove del Claver, la Pasqua de les Avellanes, …

 Noves famílies amb fills petits ens acompanyen en aquesta engrescadora manera de viure la Pasqüa. I com sempre obrim el cercle a tothom que li pugui interessar!!