El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Subscriu-te a "Prop de vosaltres", glosses del Bisbe Salvador

Contingut sindicat

Subscriu-te al programa de ràdio de Bat a Bat

Contingut sindicat

Subscriu-te al programa "L'Església és notícia"

Contingut sindicat

Programa L'Església és notícia Cadena COPE

Títol
L'Església és notícia 07/04/2019

Preparació a la Setmana Santa; Fernando Gracia, Prior de la Venerable congregació de la Mare de Déu dels Dolors i Francisco Seijo membre de la Confraria de la Sagrada Familia i Sant Cristofol de Lleida.

Preparación a la Semana Santa; Fernando Gracia, Prior de la Venerable Congregación de la Virgen de los Dolores de Lleida y Francisco Seijo miembro de la Cofradia de la Sagrada Familia i Sant Cristobal de Lleida.

 

 

L'Església és notícia 31/03/2019

Concert de Setmana Santa 2019, Petit Cor de la Catedral de Lleida. Entrevista amb el Director, Mossèn Joaquim Mesalles i el Sr. Josep Maria Solé decorador.

Concierto de Semana Santa 2019, Petit Cor de la Catedral de Lleida. Entrevista con el Director, Mossèn Joaquim Mesalles i el Sr. Josep Maria Solé decorador. 

L'Església és notícia 24/03/2019

La Sra Eva Jorge Secretaria de la comissió pels refugiats de Lleida CODIAR i la Sra Carmen Blanch membre de la comissió, ens informen de les condicions lamentables en que viuen les persiones que estan fugint dels seus Països i l'acullida que es fa a Lleida.

La Sra Eva Jorge Secretaria de la comisión para los refugiados de Lleida CODIAR i la Sra Carmen Blanch, miembro de la comisión, nos informan de las condiciones lamentables en que viven estas persona que estan huyendo de sus Paises i la acogida  que se hace en Lleida.

L'Església és notícia 17/03/2019

Pare Esteban Kamanga, missioner Combonià, coordinador del servei d'animació Missionera.

Padre Esteban Kamanga, misionero Comboniano, coordinador del servicio de animación Misionera

 

 

L'Església és notícia 10/03/2019

Adela Mullerat, ens parla de la Beatificació del Seu Pare el Servent de Déu Marià Mullerat i Soldevila i dels seus records personals.

Adela Mullerat, nos habla de la Beatificación de su Padre el Siervo de Dios, Mariano Mullerat Soldevila y de sus recuerdos personales.

L'Església és notícia 03/03/2019

Aniversari de la fundació de la UNER , parlem amb la seva Presidenta a Lleida, Asunción Besa.

Aniversario de la fundación de la UNER, hablamos con su Presidenta en LLeida, Asunción Besa.

L'Església és notícia 24/02/2019

Càritas Diocesana de Lleida i l'atenció als immigrants. Vera Teixidó i Gemma Vergé

 

Càritas Diocesana de Lleida i la atención a los inmigrantes. Vera Teixidó i Gemma Vergé 

L'Església és notícia 17/02/2019

Xarrades sobre Fe Vida i Sentit organitzades per ALPHA als locals de la Parròquia de la Mercè de LLeida. Parlem amb Rosa LLurba coordinadora.

Charlas sobre Fe Vida i Sentido organizadas por ALPHA en los locales de la Parroquia de la Merced de Lleida. Hablamos con Rosa Llurba Coordinadora.

 

 

L'Església és notícia 10/02/2019

Campanya de la Fam de Mans Unides, 60è aniversari. Parlem amb la Presidenta de Lleida Sra. Rosa Pla i la responsable d'educació i difusió als Centres educatius, Sra. Maria Torrego

Campaña contra el Hambre de Manos Unidas, 60 aniversario. Hablamos con la Presidenta en Lleida Sra. Rosa Pla y con la responsable de educación i difusión en los centros educativos Sra  Maria Torrego.

 

L'Església és notícia 03/02/2019

Cursets de diàlegs Prematrimonials que ha programat la Delegació Diocesana de Familia i Vida. Entrevista amb el Sr. Joan Claverol i la Sra Conchita Poza del equip de col-labora-dors de la Delegació i responsables dels cursos prematrimonials.

Cursillos de dialogos Prematrimoniales que ha programado la Delegación Diocesana de Familia i Vida. Entrevista con el Sr. Juan Claverol i la Sra Conchita Poza del equipo de colaboradores de la Delegación i responsables  de los cursos Prematrimoniales.

L'Església és notícia 27/01/2019

Celebrem la Jornada de l'Església Misionera, parlem amb la secretaria de la Delegació de Missions del Bisbat de Lleida la Sra Eva Jorge i amb Lourdes Gilgado que el pasat estiu va estar 15 dies col-laborant al projecte d'Infancia a Guatemala.

Celebramos la Jornada de la Iglésia Misionera, hablamos con la secretaria de la Delegación de Misiones del Obispado de Lleida la Sra. Eva Jorge i con Lourdes Gilgado, que el pasado verano estuvo 15 dias colaborando con el proyecto de Infancia a Guatemala.

 

 

L'Església és notícia 20/01/2019

Setmana de pregaria per la Unitat dels Cristians. Parlem amb la Delegada de la Delegació d'Ecumenisme i Dialeg Interreligios del Bisbat de Lleida la Sra Francesca Agustí i amb el Padre Daniel Simón de l'Esglesia Ortodoxa Romanesa de Lleida.

Semana de plegaria por la Unidad de los Cristianos. Hablamos con la Delegada de la Delegación de Ecumenismo i dialogo Interreligioso del Obispado de Lleida, la Sra Francesca Agustí i con el Padre Daniel Simón de la Iglesia Ortodoxa Rumanesa de Lleida.

L'Església és notícia 13/01/2019

Departament de Pelegrinatge del Bisbat de Lleida, ruta dels Sants de França. Parlem amb Mossèn Ezquerra responsable del secretariat, Lourdes Biosca i Dolors Mestre Colaboradores.

Departamento de Peregrinaciones del Obispado de Lleida, ruta de los Santos de Francia. Hablamos con Mossèn Ezquerra responsable del secretariado, Lourdes Biosca y Dolors Mestre, Colaboradoras.

L'Església és notícia 23/12/2018

Parlem amb els Religiosos Mercedaris, Padre Nacho Blasco i Brigido Ortiz, Capellans de la pastoral Penitenciaria de Ponent, amb motiu de la Campanya de Nadal.

 

Hablamos con los Religiosos Mercedarios, Padre Nacho Blasco y Brigido Ortiz, responsables de la Pastoral Penitenciaria de Pònent, con motivo de la Campanya de Navidad.

 

L'Església és notícia 16/12/2018

Nous projectes de Mans Unides pel 2019. Entrevista amb la Presidenta a Lleida Sra Rosa Pla.

 

Nuevos proyectos de Manos Unidas para el 2019. Entrevista con la Presidenta en Lleida Sra Rosa Pla.

L'Església és notícia 02/12/2018

La Doctora Mar Perez Diaz, Sots Directora del Institut de Ciencies Religioses IREL de Lleida. com a Coordinadora, ens parlar de la Setmana Bíblica, celebrada en diferents llocs de la nostra Ciutat.

La Doctora Mar Perez Diaz, Subdirectora del Instituto de Ciencias Religiosas IREL de Lleida, como coordinadora nos habla de la Semana Bíblica, celebrada en distintos lugares de nuestra Ciudad.

L'Església és notícia 25/11/2018

Parlem amb Rosa Palau i Nuria Farré, de la  Federació Catalana del Voluntariat Social i les seves entitats federades, amb motiu de la celebració del Dia Internacional del Voluntariat.

Hablamos con Rosa Palau y Nuria Farré, de la Federación Catalana del Voluntariado Social i sus entidades federadas, con motivo de la celebración del Dia Internacional del Voluntariado.

L'Església és notícia 18/11/2018

El Sr. Oscar Costa, sots Director d'Arrels Sant Ignasi, ens parlar del dia Mundial de la Pobresa i dels actes de la Campanya de les persones sense llar 2018.

El Sr. Oscar Costa, subdirector de Arrels San Ignacio, nos habla del dia Mundial de la Pobreza i de los actos de la Campaña de las personas sin hogar 2018.

L'Església és notícia 11/11/2018

Mossèn Francesc Xavier Jauset, Econom del Bisbat de Lleida , ens parle sobre la Diada de Germanor. ( Dia de l'Església Diocesana ) 

Mossèn Francesc Xavier Jauset, Economo del Obispado de Lleida, nos habla de la Jornada de Germanor ( Dia de la Iglesia Diocesana ).

L'Església és notícia 04/11/2018

Entrevista amb la Sra Olga Garrofé, tecnica de animació de les Carites parroquials i la Sra Rosario Gonzalez coordinadora de Caritas Parroquial de la Parròquia de la Verge dels Pobres del Secà de sant Pere de Lleida.

Entrevista con la Sra Olga Garrofé, tecnica de animación de las Caritas parroquiales y la Sra Rosario Gonzalez, coordinadora de Caritas Parroquial de la Parróquia de la Virgen de los Pobres del Secano de San Pedro de Lleida.