El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Mateus Ramis, Mn. Miquel

Prevere Difunt
Diaca permanent
Lloc de naixement: 
Juneda
Anys naixement-defunció: 
1931 to 2007
Data de la mort: 
31/10/2007

Un dia més, el Bisbat de Lleida vesteix de dol. Ha mort en Miquel Mateus Ramis, diaca permanent. Amb la seva mort ocorreguda el 31 d'octubre de 2007, el bisbat de Lleida, i especialment la parròquia de Juneda, ha perdut un bon cristià i servidor de l’Església, que, a més d’estar casat i afillat, accedí al Diaconat, fent donació de la seva persona al servei de la missió de l’Església. Bon espòs i pare de família, magnífic diaca permanent, fou la seva vida un testimoni d’entrega i de servei, especialment donat a la gent gran amb catequesis i reunions. 

La parròquia de Juneda i el Bisbat de Lleida li ret homenatge i prega per ell, donant gràcies a Déu pels serveis que d’ell ha rebut. 

Miquel Mateus Ramis nasqué a Juneda el dia 1 de febrer de 1931. Era casat amb Teresa Gorgues; tingueren 8 fills. Fou ordenat diaca a la parròquia de Juneda el 26 de setembre de 1992. 

Com a Diaca, l’eix de la seva vida era ser servidor de l’Eucaristia, de la Paraula i de la Caritat, tot amb la gràcia del sagrament de l’orde i del matrimoni que donava un toc més d’humanitat al seu ministeri diaconal. 

Miquel Mateus Ramis, descansa en pau fruint de la festa del cel. Gràcies. 

Mn. Jaume Montaña Carrera


El dia 1 de novembre, festa de Tots Sants, a les 4 de la tarda, se celebrà a Juneda el funeral, que presidí el Sr. Bisbe de Lleida, Mons. Salinas, i concelebraren uns 30 sacerdots. Tot el poble de Juneda recordà amb veneració i agraïment la vida d’en Miquel i la seva acció pastoral al servei de l’Església i de la parròquia.