El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Una App per pregar per les vocacions

La delegació de pastoral vocacional del bisbat de Lleida ha creat una nova aplicació per dispositius mòbils: VocationGo. Aquesta eina està dissenyada per tal d’afavorir la interacció i la visibilització de les diverses iniciatives de pregària vocacional presents i actives a la diòcesi.

L’aplicació és gratuïta (el cost del seu desenvolupament l’assumeix el bisbat) i està disponible per dispositius Androidi iPhone, tot i que en aquesta darrera compatibilitat encara queden qüestions tècniques pendents d’ajustar, en les que estem treballant.

La pantalla principal té sis apartats: quatre dedicats a la pregària (1. Rosari amb intencions per les vocacions, resat pels seminaristes de Catalunya; 2. Un misteri del rosari; 3. Pregàries curtes per les vocacions i 4. Textos vocacionals), un cinquè apartat dedicat a informacions sobre els grups i la seva inscripció i un darrer apartat on apareix un mapa del bisbat indicant la ubicació dels grups de gent que es troben per pregar. Pots inscriure’t a títol individual o bé com a grup. Només calque et recullis a pregar, com a mínim un cop al mes, en favor de les vocacions.

La delegació de pastoral vocacional del bisbat de Lleida té encomanat el servei, per delegació del Senyor bisbe, de promoure les vocacions al ministeri ordenat, diaconat i vida consagrada, mitjançant la pregària i l’educació, estimulant a l’església de Déu que peregrina a Lleida a renovar la seva pregària i el seu suport a totes aquelles i aquells que estan plantejant-se la crida de Déu (vocare=cridar) per seguir-lo en una d’aquestes vocacions.

Mn. Joaquim Blas Pastor

Delegat de pastoral vocacional del bisbat de Lleida

Aquí podeu veure un vídeo de la cadena de pregària per les vocacions.