El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

La Coral Maristes tanca els actes del 25è aniversari de l'IREL

L'església de Sant Llorenç de Lleida va acollir el passat divendres 27 d'octubre un concert de la Coral Maristes-Montserrat com a darrer acte de la celebració del 25è aniversari de l'Institut de Recerca i Estudis Religiosos de Lleida (IREL).

La Coral de Maristes-Montserrat, dirigida per Gerard Riu, va estar acompanyada per la mezzosoprano Marta Infante i per una formació de corda. Va oferir un repertori de cançons clàssiques europees combinades amb peces catalanes.

Després del concert va tindre lloc un homenatge al Doctor Ramon Prat, director de l'IREL fins al passat més d'agost. Hi van participar el Doctor Manel Lladonosa, la psicòloga Marta Trepat i el Doctor de Moral, Gaspar Mora. Els tres van destacar la faceta pedagoga del Doctor Ramon Prat. Per la seva part, el Bisbe de Lleida, Salvador Giménez, també va tindre paraules d'agraïment pel Doctor Ramon Prat. El prelat el va obsequiar amb un quadre on es reprodueixen els cartells de les lliçons inaugurals de l'IREL dels darrers anys.