El dissabte 8 de setembre se celebra la festa de la Nativitat de la Mare de Déu, coneguda popularment a Catalunya com a festa de les Marededéus Trobades, com ho és la Patrona de Catalunya.

La Confraria de la Mare de Déu de Montserrat, com ja és costum, celebrarà aquesta festa com a “Festa de la Confraria” a l’altar de la Patrona a la Catedral de Lleida. Serà a les 6 de la tarda, amb la celebració de l’Eucaristia que presidirà el nostre bisbe Salvador, concelebrada pel consiliari de la confraria Mn. Xavier Batiste.

Record pels confrares difunts

En l’Eucaristia es farà un especial record pels confrares traspassats aquest any: Loreto Mateu, Lola Aleix, Josep Prat, Francesca Ros, Magda Pifarré i els esposos Lluís Virgili i Teresina Trilla.

El proper 15 de setembre a les 12 del migdia, a l’Eucaristia que se celebrarà al Monestir de Montserrat es farà també memòria d’aquests confrares difunts de la Confraria de Lleida i d’arreu de Catalunya. La Confraria ha organitzat un autocar per pujar a Montserrat en aquesta jornada de record pels confrares difunts. Per informació i inscripcions podeu trucar als telèfons  873 270 338 – 973 232 480 – 609 707 167.

Lliurament de la cèdula de Confrare

Al finalitzar la celebració, el bisbe Salvador farà lliurament a tots els confrares presents de la cèdula d’inscripció que els acredita com a confrares de la Confraria de la Mare de Déu de Montserrat signada pel P. abat Josep M. Soler, juntament amb el tradicional Llantió i la insígnia de la Confraria.

Aquest serà sens dubte un acte rellevant de la nostra Confraria, que mai fins avui s’havia celebrat. És per aquets motiu que la Confraria prega l’assistència de tots els confrares per a que acudeixin a la Catedral la tarda del proper 8 de setembre.

Edició del N. 90 del butlletí “El Matí”

Coincidint amb la Festa de la Confraria, s’ha editat el N. 90 del butlletí “El Matí”, encapçalat pel “Davantal” que en aquesta ocasió signa el nostre bisbe Salvador intitulat “A tots els confrares de Montserrat”.

El butlletí editat a tot color i profusió d’imatges, inclou les Impressions de la Romeria a Montserrat 2018, així com una àmplia crònica de la diada de la Confraria a Montserrat presidida pel nostre Sr. Bisbe, el diumenge 15 de juliol.

Si voleu donar-hi un cop d’ull, teniu la possibilitat de poder entrar-hi amb el PdF que us oferim tot seguit.

 

AdjuntMida
Image icon Cartell festa 8 setembre.jpg384.75 KB
PDF icon El mati 90.pdf2.81 MB