El bisbe de Lleida, Mons. Joan Piris, va presidir a Puiggròs la missa d’acció de gràcies que aquesta població va celebrar el diumenge 27 de juliol, aprofitant la inauguració de la remodelació pictòrica del temple. Unes obres que han estan realitzades mercès a les aportacions de la Diputació, el consistori i els veïns.

Durant la celebració va tenir un lloc destacat al temple la imatge de Sant Roc, originària de Puiggròs però cedida al Museu Diocesà i Comarcal de Lleida, des de fa 50 anys. Els feligresos van agrair que durant unes hores poguessin contemplar aquesta talla artística per la qual tenen devoció, ja que des de la seva cessió al fons museístic no havia tornat mai al poble.

Aprofitant la seva estada a la localitat, el bisbe Joan es va desplaçar al domicili de Teresa Vidal, una veïna que el passat dia de Sant Jaume va complir cent anys, per donar-li la comunió. L’arribada del senyor Bisbe a l’habitatge va coincidir amb el moment que la senyora Teresa estava seguint la Missa per televisió.

Podeu veure més fotos aquí.