Les Llars del Seminari acaben d'acollir cinc noves famílies. A la pàgina web de les Llars (http://www.llarsdelseminari.org) ens ho expliquen...

A les Llars del Seminari, en les darreres setmanes hem acollit cinc noves famílies.

El procés fins a arribar a seleccionar cada família el duu a terme la nostra treballadora social, que segueix un protocol durant el qual s’entrevista amb les famílies candidates, les quals reben d’ella la informació del projecte de les Llars del Seminari i cadascuna presenta la documentació necessària.

Malauradament, cada cop que obrim un nou procés de selecció sempre hi ha més famílies sol·licitants que pisos disponibles.

Per a les persones (la treballadora social, la directora i el president de la nostra Fundació) és sempre un moment força emotiu, la trobada personal e individual amb cada nova família que obté una de les places, per donar-les-hi la benvinguda en nom de tots els qui formem la família de les Llars del Seminari.

En aquest encontre els donem les darreres explicacions i els hi manifestem la nostra confiança en què aportaran les seves qualitats i habilitats en benefici del projecte que entre tots i totes (famílies, treballadora social i persones voluntàries) duem a terme.  Sempre és un moment molt emotiu quan cada família rep les claus i entra en la que serà casa seva, durant el temps que viuran a les Llars.

Actualment amb les cinc noves famílies són un total de 16, les quals formem una “gran família” de 26 adults i 23 menors, i un que ha de néixer molt aviat.