El locals de la parròquia de Sant Martí de Lleida, han acollit una nova edició del “Cicle de Nadal Josefina Barreu”, dirigit per Margarida Gual i organitzat per un grup de dones de la parròquia per a una major preparació cristiana del Nadal

El Cicle porta el nom de Josefina Barreu en record de la seva fundadora i creadora i ha tingut una notable participació.

Totes les assistents han pogut gaudir dels consells de la cuinera Rosina Guiró,

a fi de preparar un bon menú de Nadal. Tanmateix han pogut escoltar els records i vivències de Josefina Barreu a càrrec de la seva filla Conchita Cavero i han escoltat també els orígens històrics de la tradició pessebrista a casa nostra, a càrrec del vicepresident de l'Agrupació Ilerdenca de Pessebristes i membre del Consell Pastoral de Sant Martí Jordi Curcó, que ha aprofitat l'avinentesa per parlar de les figures del bou i la mula del pessebre, a partir del llibre de Benet XVI "La Infància de Jesús".

El curs ha tingut també una vessant solidària. S'han recollit donatius per ajudar les accions caritatives de la parròquia. Per aquets motiu s'han fet dos sortejos amb obsequis cedits per diverses cases comercials i col·laboradors. S'han recaptat 600 €  pels fins caritatius i solidaris de la parròquia, com és el Projecte Mare Fèlix.

El rector Mn. Vicenç Alfonso ha agrait la bona participació i també la col·laboració, per fer possible any darrera any l’organització i realització d’aquest Cicle de Nadal a la parròquia de Sant Martí