El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

El Voluntariat Vicencià tanca el curs

El passat dimecres dia 21, l'Associació de Caritat de Sant Vicenç de Paül, grup de Lleida (Parròquia de Sant Andreu) vam dur a terme l'assemblea anual.

Després de l'Eucaristia d'acció de gràcies i oferiment del Curs, es va posar en comú la valoració del curs que en general ha estat positiva en els quatre Projectes que estem treballant: Acolliment i atenció a famílies, Taller de Costura, Reforç Escolar i Esmorzar a persones sense llar.

La Tresorera donà compte de l'estat econòmic del grup, detallant les entrades i sortides. Es van dur a terme les Eleccions per al canvi de President/a, Secretari/a i Tresorer/a què complien els tres anys que estipulen els Estatuts de l'Associació. Va sortir reelegida la Presidenta Assumpta Costafreda Oro (que podia presentar-se per a 3 anys més) Genis García com a Secretari i Francesc Camino com a Tresorer. Tots ells amb majoria absoluta dels 22 voluntaris assistents.

Es va acabar l'acte amb un berenar, estant presents voluntaris i col·laboradors, desitjant un bon estiu i amb ganes i il·lusió de retrobar-nos al setembre.