Cinc joves nigerians de la parròquia del Carme han rebut de mans del bisbe Mons. Joan Piris els sagraments de la Iniciació Cristiana d’adults a la Catedral, aquest 26 d’abril, vigília del quart diumenge de Pasqua, festa del Bon Pastor.

A la cerimònia, han estat acompanyats també per Mn. Daniel Turmo, delegat diocesà de Catecumenat; Mn. Joan Mora, rector del Carme, i d’altres sacerdots. El Petit Cor de la Catedral ha solemnitzat la celebració amb els seus cants. Óscar Aliaga ha fet la traducció simultània del ritu a l’anglès, la llengua materna dels catecúmens.

El bisbe Joan ha insistit en “la necessitat que hi hagin adults madurs en la fe, veritablement evangelitzats, enamorats del Crist i que estan en condicions de transmetre als altres el do de la fe rebuda. I en aquest camí és fonamental el testimoniatge i proximitat de la comunitat.

En el seu camí catecumenal els candidats han rebut una bona formació cristiana per part dels seus catequistes, Júlia i Eric. A l’inici de la Quaresma van ser presentats a la comunitat cristiana i van rebre els símbols de la fe cristiana: el Credo i el Parenostre. La quaresma ha estat per a ells un temps de purificació i d’il·luminació que ha culminat amb la recepció dels sagraments en el temps de Pasqua. 

Al final de l’Eucaristia s’ha cantat la Salve i els neòfits han rebut una imatge del Sagrat Cor i un Rosari. La nostra comunitat se sent joiosa de la incorporació dels cinc nous germans en la fe de Crist.

Més fotos, en aquest enllaç.