El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Tribut a l'IREL i a Mossén Ramon Prat

El passat 21 de novembre, l'Institut d'Estudis Ilerdencs (IEI) va acollir una taula rodona en homenatge a Mossèn Ramon Prat i amb motiu del 25è aniversari de l'IREL, aprofitant l'avinentesa de les celebracions del 75è aniversari de l'IEI. L'acte pretenia rendir tribut a Mossèn Ramon Prat pels seus anys al capdavant de l'IREL impulsant la col·laboració amb altres institucions.

Van participar en la taula rodona, Joan Biscarri, vicerector de la UdL, Josep Maria Carbonell, president de la Fundació Joan Maragall, Josep Maria Forné i Montserrat Macià, directora del IEI i Mossèn Ramon Prat. Tots els ponents van coincidir en valorar molt positivament l'organització, per part de les institucions representades, durant aquests 25 anys del cicle de conferències.

També van elogiar la tasca de Ramon Prat per la seva inculturació en la societat lleidatana actual, fent de pont entre moltes maneres de pensar, signant gran quantitat de convenis (amb entitats com la UdL; intentant seduir més que imposar, impulsant projectes, dialogant amb respecte i franquesa, aconseguint fites específiques i desenvolupant una dinàmica creativa i inclusiva.

Per acabar l'acte, tots els assistents aplaudiren llargament a Ramon Prat en fer-se-li obsequi d'un mussol de Guinovart, com a símbol d'una mirada atenta al seu entorn.