El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Premi per Arrels en la celebració del Dia Internacional del Voluntariat

L'Ajuntament de Lleida va acollir el passat dimarts 28 de novembre la tradicional recepció d'homenatge als voluntaris i voluntàries, dins dels actes de celebració del Dia Internacional del Voluntariat. A l'acte, la Fundació Arrels-Sant Ignasi ha rebut el premi Lluís Martí

al Valor Social que entrega la Federació Catalana de Voluntariat.

L'alcalde, Àngel Ros i la presidenta de la Federació Catalana de Voluntariat, Francina Alsina, han presidit la recepció als voluntaris i han destacat la tasca social desinteressada i "increïblement gratificant" que du a terme aquest col·lectiu.

Durant l'acte també ha tingut lloc el lliurament dels Premis Lluís Martí al Valor Social que entrega la Federació, destinats a reconèixer el voluntariat d'empresa i fomentar la col·laboració entre entitats i empreses per causes socials.

El primer premi ha estat per un projecte d'Arrels-Sant Ignasi amb l'empresa Romero Polo. La directora de l'entitat, Natàlia Méndez, ha recollit i agraït el premi.
Un cop entregats els premis, s'ha procedit a la lectura del Manifest del Dia Internacional del Voluntariat, que se celebra el 5 de desembre, a càrrec de la voluntària Dolors Alió, i també ha tingut lloc una actuació musical de la cantant Laia Noguera.