El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Conèixer per apreciar

La seu de Càritas Diocesana de Lleida va acollir el dilluns 26 de setembre una conferència sobre l’actualitat de l’islam a càrrec d’Abderrafie Ettalydy, un llicenciat en filologia anglesa que viu a Lleida i nascut a Marroc.

Unes 80 persones van assistir en aquest acte en el qual aquest professor d'universitat va parlar dels pilars fonamentals de l'Islam i va explicar la seva visió de la relació entre Islam i societat al llarg de la història tot arribant al moment actual. Des de Càritas creiem què és molt positiu i necessari, organitzar espais de trobada amb l'objectiu de facilitar el coneixement mutu entre cultures i religions diverses, amb les quals estem cridades a conviure i col·laborar conjuntament per fer un món millor.

Celebrem i felicitem al programa del Fet Migratori de Càritas Diocesana de Lleida per haver obert les seves portes i haver possibilitat aquesta trobada enriquidora pels assistents. I és que, segons el nostre parer, el coneixement mutu entre persones i col·lectius diversos és el camí de futur si volem avançar com a societat plural i cohesionada.