El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Convocatòria de la 76 edició del Concurs dels Fanalets de Sant Jaume

L'Agrupació Ilerdenca de Pessebristes, ha convocat el tradicional Concurs dels Fanalets de Sant Jaume, que enguany arriba a la 76 edició. El Concurs, previ a la celebració de la tradicional Romeria dels Fanalets, que tindrà lloc el vespre del dia 24 del mes vinent de juliol,...

atorgarà segons les seves bases 14 Premis, als catorze millors fanalets que es presentin al Concurs, d'acord amb la qualificació del Jurat.

L'entitat organitzadora atorgarà els tres primers premis. D'aquests, destaca enguany com a novetat el tercer Premi que porta el nom de l'escultor Jaume Gort, autor de la talla de Sant Jaume dels Fanalets amb ocasió del 50 aniversari de la seva mort, serà atorgat al millor fanalet que faci al·lusió a la imatge de Sant Jaume. Tanmateix s'atorgaran dos Premis Especials concedits per la Paeria i la Diputació de Lleida al col·legi, esplai, casa d'estiu o entitat veïnal o social que aporti la millor selecció o conjunt de fanalets al Concurs.

La presentació dels Fanalets al Concurs és prevista pel divendres 14 de juliol, de 6 a 8 de la tarda, a la capella del Peu del Romeu, al carrer Major de Lleida seu de l'entitat. Els fanalets, quedaran exposats a la mateixa capella fins a les 8 de la tarda del divendres 21 de juliol, quan tindrà lloc l'acte de lliurament de Premis, a la Sala Alfred Perenya de la regidoria de Cultura, a la Casa dels Gegants.

Taller de fanalets

La Biblioteca Pública, amb la col·laboració de l'Agrupació de Pessebristes, acollirà un Taller de Fanalets a càrrec del Mestre Fanaler Carles Domènech, que tindrà lloc el dimecres 12 de juliol, de 6 a 8 de la tarda.

Més informació. www.pessebristeslleida.com info@pessebristeslleida.com

AdjuntMida
Fanalets Bases 2017.pdf451.02 KB