El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

El Bisbat de Lleida organitza la primera trobada de Ministres Extraordinaris de l'Eucaristia

La Casa de l'Església-Acadèmia Mariana acollirà el pròxim 17 de març la primera trobada de Ministres Extraordinaris de l'Eucaristia del Bisbat de Lleida. Aquesta iniciativa està destinada a laics que exerceixen aquest ministeri a les parròquies del Bisbat de Lleida.

La jornada començarà a les 10.00 hores amb l'acollida i inscripció. Després tindrà lloc la pregària i la presentació de la trobada a càrrec de Mons. Salvador Giménez Valls. A continuació, Mn. Joaquim Blas impartirà una ponència sobre els ministres extraordinaris de la comunió 'Servidors de la vida, ministres Extraordinaris de l'Eucaristia'.

Per la seva banda, Mn. Víctor Espinosa, canceller del Bisbat, impartirà una ponència sobre els aspectes canònics amb el títol 'Què és un ministre extraordinari de l'Eucaristia i les seves funcions?". Per acabar, hi haurà un torn de comentaris i conclusions moderat pel Vicari General de la Diòcesi, Mn. Josep Anton Jové.

Arran d'aquesta trobada es renovaran tots els nomenaments donats, fins i tot els darrers, per tal de tenir un llistat actualitzat de tots els ministres extraordinaris de l'eucaristia i les parròquies on exerceixen el seu servei.

AdjuntMida
Cartell- trobada.pdf117.05 KB