El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Els joves de la Diòcesi celebren el Nadal

El passat 22 de desembre uns 200 joves es van reunir a la Vetlla de Nadal organitzada per la Delegació de Joves del Bisbat de Lleida (DPJ) a la parròquia de Sant Andreu. Amb el lema 'Comença la vida. Encén la llum del Nadal' els joves es van preparar per al Nadal.

El Bisbe de Lleida, Salvador Giménez, va presidir l'Eucaristia i va encoratjar als joves a "ser l'autèntica llum del món". Membres de la DPJ de diverses parròquies i moviments de joves han preparat aquesta Vetlla durant tres mesos. Es tracta d'una celebració ja tradicional que es porta a terme en aquesta parròquia des de fa anys. La celebració va acabar amb un refrigeri amb xocolata calenta i coca.

Per altra banda, el dissabte 23 de desembre, la Delegació de Joves del Bisbat de Lleida (DPJ) també va organitzar una altra edició de 'Impliquem-nos', en aquesta ocasió a la residència municipal d'avis de Juneda. Els joves van acompanyar els avis del centre i van cantar Nadales amb ells en una "jornada familiar".