El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Veredicte de la 150 edició del Certamen Marià

El jurat de la 150 edició del Certamen Marià ha donat a conèixer els guanyadors de l'edició d'aquest any.

Francesc Balcells i Llobera, de El Palau d'Anglesola, ha estat el guanyador del premi per a treballs de reflexió sobre la influència de la presència del Santuari de Fàtima a Tàrrega i comarca.

També en la modalitat dels treballs de reflexió en prosa, un altre dels guardons ha estat per a Mònica Vallverdú Conde, de Bellvís, amb una menció d'honor per Jaume Vall, d'Anglesola. En la modalitat de poesia els guardonats han estat Ferran Grau, de Lleida; Marta Finazzi de Girona i Willian Tejeda d'Estats Units.

Els premis de la categoría escolar han estat per a Eva Szlifierz Criado, del col·legi Mater Salvatoris; Àgia Tost i García, de l'INS Josep Vallverdú de Les Borges Blanques; Paula Taboada, del col·legi Mater Salvatoris; Emma Tost, del col·legi Mare de Déu de Montserrat de Les Borges Blanques; María Garralda, de Pamplona; Enoc Pociello, del Col·legi Episcopal; Javier Ferrer, del col·legi Claver i Pere Cabús, del col·legi Claver.

L'entrega dels premis es farà el diumenge 1 d'octubre, al Paranimf de l'Acadèmia Mariana a les sis de la tarda. El periodista Lluís Foix serà el mantenidor d'enguany del Certamen Marià que arriba a la seva 150 edició.