L’Església Parroquial de Sant Joan Baptista d’Els Torms va celebrar el passat 23 de juny el tricentenari de la seva construcció amb una missa solemne que va estar presidida pel bisbe de Lleida, Mons. Joan Piris, i concelebrada pels rectors de la parròquia, Mn. Jordi Piñol, i d’El Soleràs, Mn. Àngel Alegre, i de Llardecans, Mn. Josep Maria Cebrià.

La missa va ser cantada per la coral Veus del Camp d’El Soleràs, sota la direcció de Carme Valls, i per la coral de la parròquia d’Els Torms, dirigida per Ramon Piñol Masip, les quals van estar acompanyades per l’organista Josep Guiu Ballester.

En Ramon Serentill va fer la presentació de l’acte, fent una ressenya històrica dels 300 anys de la construcció d’aquesta església.

A l’acte també hi va assistir l’alcalde de la població, Joan Masip Guiu; el president de les Aules d’Extensió Universitària de les Garrigues, Ramon Miró, i el tinent d’alcalde, Gregori Gómez, que va dirigir unes paraules d’agraïment al bisbe Joan i a tots els assistents a la participació.

L’Església estava plena, amb l’assistència de més de 160 feligresos del poble. En finalitzar l’acte, Mons. Piris va signar el llibre d’honor de l’Ajuntament d’Els Torms, amb una càlida dedicatòria.

Podeu veure les fotos de l’acte aquí.