El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Els nous cursos de la Fundació Verge Blanca

La Fundació Verge Blanca realitzarà aquest pròxim mes d’abril tres cursos, dedicats a formar monitors en dinàmiques de grup, en saber utilitzar el joc com a mitjà educatiu i en instruir vetlladors i vetlladores (auxiliars d’educació especial).

El primer dels cursos es desenvoluparà del 5 al 12 d’abril i et permetrà a través de les dinàmiques de grup, aprendre a treballar aspectes concrets que es poden trobar en un grup: participació, conflictes, comunicació... tot això ens ajudarà a fer més efectiu el treball en grup. La data límit per matricular-se és el 28 de març.

Si vols conèixer les possibilitats educatives del joc i descobrir diferents tipus de jocs tradicionals, cooperatius i d’arreu del món i la seva aplicació amb infants i joves, tens fins al 28 de març l’oportunitat de matricular-te en el curs ‘El Joc com a mitjà educatiu’, que es realitzarà entre el 5 i el 6 d’abril.

El de vetllador/a és un curs on podràs adquirir coneixements bàsics sobre la intervenció i l’acompanyament de l’infant amb discapacitat. Tens temps fins al 17 d’abril per matricular-te, ja que el curs començarà el dia 26 del mateix mes.

Si vols més informació sobre els cursos la trobaràs en aquests enllaços: dinàmiques de grup, El joc com a mitjà educatiu i de vetllador.