Enguany, es commemora el mig segle de vida de la construcció de l’església de Pardinyes dedicada al Santíssim Salvador i amb aquest motiu els veïns d’aquest barri lleidatà han organitzat una sèrie d’actes que començaran aquest divendres, 29 d’agost.

Una exposició fotogràfica, on es recullen els moments viscuts per la comunitat d’aquest barri, s’inaugurarà el divendres, a les 8 del vespre, a la sala Rogeli Aragonés, del carrer Sant Climent, 9, i romandrà oberta al públic fins al 7 de setembre.

Els actes continuaran el 7 de setembre, a les 12 del migdia, amb la celebració d’una eucaristia a la parròquia de Pardinyes, presidida pel bisbe de Lleida, Mons. Joan Piris, i concelebrada pel rector Mn. Joan Jové i Camí. Durant la missa intervindrà la coral Llums de Veus de l’organització veïnal de Pardinyes (Overpard).

Després de l’eucaristia, s’ha previst celebrar un dinar de germanor a l’Institut d’Ensenyament Secundari Josep Lladonosa.

L’Església del Santíssim Salvador de Pardinyes va néixer inicialment adscrita a la Parròquia del Carme, constituint-se anys després amb una unitat parroquial pròpia amb el desenvolupament del barri.

Tots aquests actes coincideixen també amb el fet que el rector Mn. Joan Jové, prevere de la parròquia des de l’octubre de 1972, celebra enguany les seves noces d’or sacerdotals.