El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

El pare general dels Claretians a la festa major de Balàfia

El pare general de l’Orde dels Claretians, el lleidatà Josep Maria Abella, ha oficiat aquest diumenge, 24 d’agost, la missa solemne en honor de Sant Bartomeu, patró de la parròquia de Balàfia, amb motiu de la festa major del barri.

L’església de Sant Antoni Maria Claret s’ha omplert de gom a gom per assistir a la cerimònia religiosa i la posterior ofrena floral, entre els quals hi havia les primeres autoritats locals: l’alcalde accidental, Fèlix Larrosa; diferents regidors de la Paeria, entre ells el del barri, Joan Gómez; el president de l’Associació de Veïns, Toni Baró, i les pubilles i hereus de la festa.

El màxim responsable dels claretians ha aprofitat el seu viatge de retorn a Roma, on té la seva residència, per fer una parada a Lleida i assistir a la cerimònia.

Foto de família, amb el superior dels Claretians al centre, envoltat de lds autoritats locals, les pubilles i els hereus.