La tinenta d'alcalde i regidora de Política Cultural, Montse Parra, ha presentat la programació de la Setmana Santa a Lleida i la presentació del cartell acompanyada per Àngel Simó, prior de la congregació de la Sang; Fernando Gràcia, prior de la Congregació dels Dolors; José Manuel Gómez, director del Secretariat de Congregacions, Confraries i Germandats de la Diòcesi de Lleida i Ramon Gabriel, fotògraf i autor del cartell.El programa d’actes de la celebració de la Setmana Santa a Lleida, editat en forma de díptic es pot consultar al web paeria.es/setmanasanta.

Enguany aplega el conjunt d’activitats que catorze entitats i institucions (confraries, entitats, agrupacions, parròquies, associacions de veïns, Bisbat i Ajuntament ) organitzen amb motiu de la celebració.

El primer acte del programa oficial és el XVIII Pregó de Setmana Santa de Lleida, que enguany anirà a càrrec del Pare Joaquín Millán.Una de les novetats d’aquest any és la incorporació de dos nous recorreguts de les processons.

El diumenge 29 de març a les 7 de la tarda, la Processó penitencial en honor Verge dels Dolors farà el següent recorregut C. Cavallers, Av. Blondel, Av. Catalunya, C. Lluís Companys, C. Unió, C.Templers, C. Acadèmia, C. Alcalde Costa, Av. Catalunya, Av. Blondel i C. Cavallers.

El Divendres Sant, a les 21 hores, des de l’església de la Puríssima Sang, tindrà lloc la Solemne Processó del Sant Enterrament amb el següent recorregut: Av. Catalunya, C. Lluís Companys, C. Unió, C.Templers, C. Acadèmia, C. Alcalde Costa, Av. Catalunya.