El dissabte 21 de març va tenir lloc a la Parròquia de Sant Ignasi de Loiola de Lleida, la Jornada d’Infants de l’Arxiprestat de Gardeny. Es van aplegar uns 150 infants, que aquest any faran la primera comunió. El lema de la Trobada va ser: Jesús és l’aliment per estimar.

Després de veure que hi ha aliments bons (com les verdures i fruita) i no tan bons pel cos (els dolços i les xuxes), es va veure que també hi ha uns aliments bons pel nostre cor com potser l’amor i estima que ens tenen els pares, germans i padrins, així com els professors, catequistes i entrenadors. Però hi ha una persona que ens dóna un aliment molt bo i que mai tenim prou, aquest és Jesús, que amb el seu amor i estimació ens ajuda a ser millors persones, a tenir un bon cor, però mai tenim prou de Jesús, ja que sempre volem conèixer-lo una mica més i rebre’l en les eucaristies.

Durant la trobada, a part del diàleg que es va establir entre els infants i els pares Joan i David, que conduïen la festa, els infants també van fer petites representacions i es van cantar cançons.

Per finalitzar l’acte, es van repartir els premis del concurs Les cartes a Jesús que van participar tots els infants. Aquest any les cartes van ser molt boniques i d’un alt nivell i per això van haver de donar quatre premis. Els guanyadors van ser: Roger Calvet, del col·legi Episcopal; Pau Torà, del col·legi Maristes; Lívia, del col·legi Jesuïtes-Claver, i Roger Fernández, de la parròquia la Verge de Montserrat. Enhorabona a tots ells.

Els infants en marxar han recollit una petita recordança de la Jornada.

Més fotos en aquest enllaç.

Trini Catalán

Delegada de Catequesi de Lleida

AdjuntMida
PDF icon Carta premiada.pdf31.36 KB