El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Convoquen els concursos de pessebres per aquest Nadal

L’Agrupació Ilerdenca de Pessebristes ha fet públiques les bases dels concursos de pessebres per aquest Nadal que es poden presentar fins el dilluns 18 de desembre, a excepció dels Centres d’Ensenyament que el termini acaba el 15 de desembre.

Enguany s’ha convocat el LXXXIII Concurs de Pessebres amb 8 categories i tres premis per a cada una. Les inscripcions poden formalitzar-se personalment a l’Oficina de turisme (C/Major, 31), mitjançant la pàgina web de l’associació (www.pessebristeslleida.com) o a l’adreça electònica pessebristeslleida@gmail.com.

En tot cas, les persones que vulguin presentar-se a la categoria de diorames ho han de fer sense inscripció prèvia el divendres 15 de desembre de 6 a 8 de la tarda a la Capella del Peu del Romeu. Recordem que els diorames s’han de presentar en el calaix especial que pugui facilitar l’Agrupació o bé en un de mides similars. Aquests estaran exposats a aquesta Capella fins el diumenge 7 de gener.

L’Agrupació de Pessebristes de Lleida també convoca el XLIII Concurs infantil i juvenil de pessebres en cinc categories: Cicle Infantil, Cicle Inicial, Cicle Mitjà, Cicle Superior i primer cicle d’ESO. S’atorgaran tres primers premis per cada categoria, així com tres premis especials pel més imaginatiu i innovador, pel col·legi i l’entitat que aportin el millor conjunt de pessebres respectivament. En aquest cas, els concursants els han de presentar el dilluns 18 de desembre de 5 a 7 de la tarda a la Biblioteca Pública, on quedaran exposats fins el 5 de gener.

L’acte de lliurament de premis tindrà lloc el 14 de gener a les 11.30 hores a l’Auditori en el marc de la cloenda del Cicle de Nadal.

Us adjuntem les bases dels concursos.