El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

L'Hospitalitat de Lourdes omple la Catedral per celebrar la seva festivitat

El passat dia 12, diumenge, com cada any, els membres de l'Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes de la diòcesi de Lleida i simpatitzants, presidits pel nostre Sr. Bisbe Salvador, ens vàrem aplegar a l'església Catedral de Lleida, per celebrar la festivitat de la Mare de Déu de Lourdes.

Per començar la celebració, a les 18,45 hores, amb el temple ple i en un ambient de joiosa fraternitat, vàrem fer el rosari de torxes tot rememorant les nostres emotives peregrinacions anuals al Santuari de Lourdes; després de la processó per l'interior del temple, vàrem celebrar l'Eucaristia en un acte d'intima comunió entre tots nosaltres, la nostra Mare i el Fill, nucli essencial de la nostra celebració.

Abans de l'Eucaristia, la delegada diocesana de la Pastoral de la Salut, Montserrat Esquerda, es va dirigir a l'assemblea tot oferint-li les paraules que el Papa Francesc adreçà a l'Església universal amb motiu del dia del malalt.

Al finalitzar la celebració, el president de l'Hospitalitat, Ramon Maria Reig, va agrair a tots els presents la seva participació en els actes de la celebració, tot adherint-se als agraïments fets pel nostre Bisbe Salvador, i va anunciar els principals actes programats per l'Hospitalitat per a l'any 2017.

Cal ressaltar les classes de formació, programades per enguany en col·laboració amb l'IREL, que es duran a terme en els locals de l'IREL, al carrer Canonge Brugulat, tots els dijous, de 19 a 21,30 hores, des del 23 de març al 8 de juny. Com a plat fort anuncià la peregrinació a Lourdes del 2017, que tindrà lloc els dies 29 i 30 de juny i l'1 i 2 de juliol.

Les inscripcions per la peregrinació poden fer-se a l'Acadèmia Mariana, tots els dimecres i dijous, de 18 a 20 hores, des del 10 de maig al 8 de juny.

Tots estem convidats a participar en els actes de l'Hospitalitat, especialment a fer experiència de la intensa fraternitat diocesana que la peregrinació suposa. Animeu-vos!... Us esperem!

Aquí teniu una galería de imatges de la trobada.