El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Sopar solidari en benefici de la parròquia d’Artesa de Lleida

Uns 130 comensals es van donar cita el passat 16 de setembre per recaptar fons per la parròquia de Sant Miquel Arcàngel d’Artesa de Lleida.

Aquest acte organitzat pel Consell Parroquial ja s’ha convertit en una tradició d’aquest poble del Segrià. A més a més de veïns de la localitat també hi van prendre part persones procedents de Puigverd i Aspa. També els van acompanyar, a més del mossèn de la parròquia, Mn. Lucas Francisco Evung, Mn. Manuel de la Varga i Mn. Santiago Mataix. Precisament el rector de Castelldans va ser l’encarregat de beneir el sopar.

L’alcalde d’Artesa, Pere Puiggròs, també va assistir al sopar, que va acabar amb un espectacle de dansa i amb uns joves que van tocar la guitarra. Tot plegat, una vetllada de convivència i germanor entre els pobles.

Aquesta parròquia celebrarà la seva festa el proper divendres i està previst que el bisbe Salvador presideixi l’eucaristia de les 12 hores, en la qual també se celebrarà el 25è aniversari de l’Associació de Gent Gran de la població.