Aquest darrer dimarts, 21 de juliol, Mn. Joan Piris, bisbe de Lleida, ha visitat les activitats d’estiu que s’estan duent a terme al Pirineu Lleidatà.

Han acompanyat el bisbe Joan els responsables de la Fundació Verge Blanca: el president, Joan Saura; l’assessora, Paquita Arturo; el president del Servei de Colònies de Vacances, Josep Fernández, i Xavier Nus, president del Moviment de Centres Esplais Cristians Catalans.

La visita s'ha iniciat a la casa de colònies Verge Blanca de Llesp, on han pogut veure les obres de millora realitzades. Aquesta casa, propietat de la Fundació Verge Blanca, està cedida a l’Associació Alba, des de l’any 2013.

La ruta ha continuat cap a Senet, on s'ha celebrat una eucaristia i s'ha compartit el dinar amb els infants i monitors/es del Campament Estel. Després, al mateix Senet, s'ha visitat les Colònies que l’Estiu Claver organitza.

Per acabar la visita s'ha fet una aturada a la casa de colònies Montsant a Vilaller, on els infants de l’Esplai El Cau, estan realitzant les colònies.

Més imatges, aquí.