El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

La Diòcesi de Lleida organitza les '24 hores pel Senyor' a la parròquia de Sant Pere

La Diòcesi de Lleida s'uneix a la crida del Sant Pare "24 hores pel Senyor" que organitza el Pontifici Consell per la Promoció de la Nova Evangelització.

Per a tota l'Església aquesta iniciativa tindrà lloc el divendres 9 i el dissabte 10 de març, inspirant-se en les paraules del Salm 130,4 "De tu procedeix el perdó". Així ho farem en la nostra Diòcesi en el temple parroquial de Sant Pere, situat al carrer major de Lleida, que restarà obert durant 24 hores seguides per permetre l'oració d'adoració i la confessió sagramental.

Les 24 hores pel Senyor començaran el divendres 9 de març a les 19.00 hores amb una Eucaristia presidida pel Bisbe de Lleida, Salvador Giménez Valls. I finalitzaran el dissabte 10 de març a les 19.00 hores amb una Eucaristia en acció de gràcies pel Beat Francesc Castelló i Aleu.

Aquells que vulguin assegurar un temps de vetlla tant durant el dia com durant la nit, per tal de coordinar-nos, truqueu o envieu un correu electrònic al Sr. José Mª Ponz 610 420 870 /// jmponz@gmail.com