El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Lleida acollirà la desena jornada de formació de catequistes de Catalunya

La Diòcesi de Lleida acollirà del 17 al 19 de novembre les X Jornades de Formació de Catequistes de Catalunya i les Illes Balears.

La setmana passada representants de la Delegació de Catequesi es van reunir amb el Bisbe Salvador per explicar els preparatius de la trobada que l'any passat es va celebrar a Caldes de Montbui.

Per altra banda, una vintena de catequistes de la Diòcesi de Lleida van participar el passat dissabte 18 de febrer en una jornada de formació impartida pel germà marista Moisès Planas. El germà marista va parlar als catequistes de com treballar amb jocs els Deu Manaments i les Benaurances tot integrant-les amb la quaresma i la Pasqua.

A la trobada van sorgir moltes idees i recursos per la formació dels infants. Els materials treballats es penjaran a la web: https://diaridelscatequistes.wordpress.com/. La jornada va tindre lloc a l'Acadèmia Mariana-Casa de l'Església.