El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Campanya de les Persones sense Llar

Caritas Diocesana i Arrels Sant Ignasi ens conviden a participar dels actes que es duran a terme en la campanya de les Persones sense Llar, sota el lema Som persones, Tenim drets. Ningú sense Llar.

Els actes que durem a terme enguany, i on us convidem a participar activament, són:

. Flashmob reivindicativa, el 23 de novembre, a les 12 hores, a la Plaça de la Paeria, ens trobarem tots i totes per a fer visible la realitat del sensellarisme a Lleida. Mantenim l’horari i el simbolisme de la roba fosca i màscara blanca, que ens uneix a la resta de ciutats que es mobilitzen arreu en el marc de la campanya.

. Xocolatada i mural participatiu, el 24 de novembre, a les 17.30 hores, al carrer Sant Antoni (davant l’Església de La Sang). Ens trobem tots per a fer col·lectivament un mural on tots podem expressar els nostres desigs, reivindicacions, propostes, etc... en favor d’una ciutat de tots.

. Pregària de Taizé, el 24 de novembre, a les 21h, a la parròquia de St. Ignasi de Loiola. Partirem del lema de la campanya i ens hi aproparem des de la música, el silenci i la pregària.

. Eucaristia-Memorial de les persones en situació de sense llar, el 26 de novembre, a les 13h, a la parròquia de St. Ignasi.