El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

El Germà Martín Cuenca explica la seva experiència missionera a l'institut Màrius Torres

El Germà Martín Cuenca, Superior de la Comunitat de Germans del Centre Assistencial de Sant Joan de Déu d'Almacelles, ha compartit amb els joves de batxillerat nocturn i diürn de l'institut Màrius Torres de Lleida, una sessió de la classe de religió, en una iniciativa de la Delegació de Missions.

En aquesta sessió i juntament amb la seva professora, Montse Batlle, el Germà Martin Cuenca ha compartit amb tots ells/es, el seu temps de missió 'Ad gentes', concretament el temps que va viure a Moçambic. A més, ha atansat als joves a la realitat del país la seva cultura, les causes de la situació que tenien en aquell moment en que ell hi va anar, i els motius pels quals va voler marxar.

El Germà va comparar la realitat de Moçambic amb la realitat del nostre país en el temps que ell va marxar i com podem ajudar des d'aquí. En el posterior diàleg els joves van poder preguntar tot allò que els i inquietava del seu testimoni.

Des de la Delegació de Missions vam animar a aquests joves, molts d'ells interessats a compartir amb els altres el seu temps i les seves ganes de canviar el món.