El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

El col·legi Episcopal obre el seu cor missioner a l'amor de Déu

El passat dimarts 19 de desembre el col·legi Episcopal, i en concret els alumnes de 4rt d'ESO, van ser sembradors d'estrelles. Com ja és tradició, cada any els alumnes de 4t ESO fan el pessebre vivent.

Es tracta d'un pessebre que han preparat tots conjuntament amb els seus tutors. Tots han participat d'una manera o altra per poder fer aquest pessebre, han estat molts dies de preparació i assajos amb molta il·lusió i ganes, fins i tot, ens van delectar els pastorets amb un ball de bastons.

Nadal és un temps de festa on celebrem el naixement de Jesús, i és amb aquest esperit que els joves van posar una estrella a tots els seus companys de tots els cursos de l'escola i als professors que passaven a veure el pessebre on deia 'Jesús neix per tots'. Des de la Delegació de Missions els vam encoratjar a repartir aquesta bona nova, sent sembradors d'estrelles, repartint alegria i un somriure en nom de tots els missioners lleidatans que tenim escampats arreu del món.

Però també en nom de tots els que som missioners aquí, on ells també ho són, som missioners quan acollim, quan respectem, quan compartim amb els més necessitats, quan no tenim por d'obrir el nostre cor a l'Amor de Déu.

Delegació de Missions del Bisbat de Lleida