El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

La Missa de Santa Cecília de Gounod omple la Catedral

Aquest passat diumenge 18 de desembre, a la Catedral Nova, a la missa de 12 del migdia, presidida pel bisbe Salvador, s’ha interpretat la Missa de Santa Cecília de Gounod. Hi ha participat la Banda Municipal de Lleida, amb set corals i tres solistes.

Una nombrosa presencia de fidels ha omplert el temple, participant de la cerimònia.  El bisbe, en l’homilia i al final de la missa, emocionat, ha agraït als musics el haver-nos acostat a la Bellesa i Bondat de Déu, i els ha exhortat a la devoció.

Les corals participants van ser ser: el Petit Cor de la Catedral, la Coral de Fraga, Mestres de Santa Maria de Gardeny, l’Olivera de Castelldans, coral l’Estel, coral Cants i Rialles i conjunt de veus Amunt i Avall del centre Delacroze. També va participar la Banda Municipal de Lleida, sota la batuta d’Amadeu Urrea, i les veus solistes de Montse Seró, soprano; David Garravé, tenor, i Àlex Bometón, baríton.