El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Xerrada de Mn. Víctor Espinosa al IES Joan Oró

El passat 7 d'abril la Delegació de Missions del Bisbat de Lleida va organitzar una xerrada de Mossèn Víctor Espinosa, rector de la parròquia d'Alpicat, al IES Joan Oró de Lleida amb el títol 'La missió aquí i allà'.

Mn. Víctor Espinosa va donar el seu testimoni a joves de quart d'ESO. Mn. Espinosa va pertanyer a la societat de vida apostòlica 'Congregació de la Missió', més coneguda amb el nom de Pares Paüls. I la seva missió entre 1991 i 2003 va ser a València, Madrid, Canàries, Hondures i Nova York.

Els joves es van interessar per la feina de Mn. Víctor a la República d'Hondures, a San Pedro Sula i la selva, a Mokitia. Mossèn Espinosa, en l'actualitat és secretari general-canciller del Bisbat, també va treballar amb les comunitats hispanes de Brooklyn.

Mn. Víctor va compartir amb els joves l'experiència del que significa el treball pastoral a d'altres païssos, i el que significa el mateix treball aquí.