El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Els nens de la Catequesi de Primera Comunió del Col·legi Claver visiten al Bisbe Salvador

El dimarts 7 de març, tots els nens i nenes de la Catequesi de Primera Comunió del Claver, vam anar a visitar al Sr. Bisbe de Lleida.

".... M'ha agradat molt anar a veure al Bisbe. No m'ho esperava!! És molt simpàtic. Ens va explicar coses curioses, primer va ser capellà i més tard li van demanar ser Bisbe."

"....No sabia qui era el Bisbe. Em va impactar quan ens va rebre. Va sortir a esperar-nos. Ens va tractar molt bé. Diu que podem anar a berenar quan vulguem. Molta generositat."

".... Ens va ajudar a seure més o menys en rotllana. Estava preocupat per no girar l'esquena a ningú. Li vam fer preguntes i ell ens va explicar moltes coses: els llocs on ha estat de capellà, què era una Diòcesi, com era un dia en la seva vida (sempre resa al matí i celebra missa), quines coses fa un Bisbe..."

"... Molt amable, simpàtic, vaig entrepusar i em va ajudar..."

"... Sorpresa per la casa, era molt gran i ens va dir que casa seva era també la nostra..."

"... Em va agradar casa seva i el rellotge..."

"... Vam pregar amb un Parenostre tots junts i ens va dir que va desitjar en aquell moment, que algú de nosaltres, de gran pugui ser Mossèn..."

"...Als 11 anys ja volia ser capellà..."

"... Un dia únic. Vaig aprendre moltes coses..."

"... Jo destaco el seu somriure..."

"... Recordava molt bé els nostres noms..."

El grup de catequistes hem volgut fer un recull d'algunes de les manifestacions dels nens dels nostres grups. Es respira alegria i satisfacció d'haver fet aquesta activitat.

Gràcies Sr. Bisbe per rebre'ns. Gràcies, nois i noies per l'interès que mostràreu i també agraïment a les famílies per l'acompanyament als vostres fills i filles.

Fins aviat

Catequesi de Primera Comunió, març del 2017