El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

L'Acadèmia Mariana publica el llibre del Certamen Marià 2017

Ja està publicat el llibre Certamen Marià en honor a la Mare de Déu de Fàtima, del Santuari Diocesà de Fàtima, amb motiu del centenari de les aparicions, celebrat el passat 1 d'octubre de 2017 a l'Acadèmia Mariana de Lleida. 

Ben aviat es farà arribar als socis de l'Acadèmia Mariana, a les parròquies del bisbat, els col·legis religiosos i d'altres institucions i entitats. Les persones que estiguin interessades també podran adquirir-lo a l'Acadèmia Mariana o bé a la llibreria Ramon Llull.

El llibre presenta l'Acta del Jurat i els treballs guardonats al certamen, el discurs del Mantenidor i els parlaments de les autoritats que el presidien, informació sobre les aparicions de la Mare de Déu als tres pastorets de Fàtima i la història del Santuari Diocesà que Tàrrega va dedicar a aquesta advocació mariana l'any 1956.

El llibre també inclou els textos de les ponències de la Taula Rodona commemorativa dels 150 certàmens marians, efemèride coincident amb el certamen dedicat a la patrona del Santuari Diocesà de la capital de l'Urgell.

La publicació ha estat possible gràcies a la Diputació Provincial de Lleida, que ha sufragat l'edició realitzada a la seva Impremta.