El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

La confraria de la Mare de Déu de Montserrat convoca els confrares a la seva assemblea

La Confraria de la Mare de Déu de Montserrat de Lleida, ha convocat als seus confrares a la seva Assemblea General, que tindrà lloc el dissabte 24 de febrer a les 11,30 del matí, a les instal·lacions de l'Acadèmia Mariana.

L'Assemblea estarà presidida pel president de la Confraria Josep Estruch, acompanyat de tota la junta directiva i comptarà amb la presència del bisbe Salvador Giménez Valls.

En l'ordre del dia de l'Assemblea, hi ha previst presentar l'estat de comptes i el pressupost de la Confraria per aquest any 2008, així com el resum d'activitats de l'any 2017 i la presentació dels actes i activitats previstes, molt especialment pel que fa a la propera festa de la Mare de Déu de Montserrat i el Tridu de preparació.

Tanmateix en aquesta assemblea es donarà informació de la celebració de la II Trobada d'Advocacions Marianes de Lleida, que tindrà lloc enguany a l'altar de la Mare de Déu de Montserrat de la Catedral de Lleida, el dissabte 21 d'abril, ales 11,30 del matí. La Trobada serà en aquesta ocasió organitzada per la Confraria de Montserrat, havent estat l'Acadèmia Mariana l'organitzadora de la Iª Trobada el 17 de juny de l'any 2017.

L'Assemblea valorarà, a més a més, la possibilitat de sumar-se com a Confraria als actes organitzats a Montserrat per la Congregació de Germanetes dels Ancians Desemparats, previstos pel pròxim 8 d'abril, amb ocasió de la col·locació i inauguració d'una escultura de la seva fundadora i filla d'Aitona Santa Teresa Jornet, en el 175 aniversari del seu naixement.

La Confraria, com ja és costum en tots els seus actes i activitats, clourà la seva Assemblea amb el cant del Virolai, per tot seguit compartir uns moments de confraternització i trobada amb un refrigeri, que tindrà lloc al claustre de l'Acadèmia Mariana.