El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Dimecres de Cendra i Via Crucis del Portants de Sant Llorenç a la Catedral

El passat 14 de febrer, Dimecres de Cendra, la Santa Església Catedral de Lleida va acollir la celebració del Dimecres de Cendra presidida pel Bisbe de Lleida, Salvador Giménez Valls. Abans de l'Eucaristia es va fer el Via Crucis organitzat per la Confraria de Portants del Sant Crist de Sant Llorenç.

Mig centenar de persones van participar en el Via Crucis que va recórrer la Santa Església Catedral. A la seva homilia el Bisbe Salvador va destacar el paper de la Quaresma com a preparació per la Setmana Santa.

Cal destacar que la Confraria de Portants del Sant Crist de Sant Llorenç us convida cada diumenge de Quaresma a participar en el rés del solemne Via Crucis que tindrà lloc a la parròquia de Sant Llorenç a les 18.40 hores (després de la missa de 18.00 hores).

Per altra banda, el Divendres Sant tindrà lloc el Via Crucis Interparroquial que començarà a les nou del matí a l'església de Sant Martí i acabarà a l'interior de la Seu Vella.

Us deixem amb un enllaç d'una reflexió del Papa Francesc sobre el Via Crucis. (https://www.aciprensa.com/noticias/por-que-rezar-el-via-crucis-6-razones...)