El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

"En tota ocasió acudiu a la pregària"

Més de 120 persones van assistir el passat 18 d'octubre a la Vetlla de pregària en aquesta hora present, organitzada per la Diòcesi de Lleida que va presidir el Bisbe Salvador. Precisament, unes paraules del nostre pastor van obrir la pregària que va tindre lloc a la Parròquia de Sant Pere.

La vetlla va combinar estones de silenci, música ambiental i lectures de l'Antic i del Nou Testament. De l'Antic Testament es va llegir un text del profeta Isaïes i del Nou Testament, la carta als Filipencs que recorda als cristians que "en tota ocasió acudiu a la pregària i a la súplica i presenteu a Déu les vostres peticions acompanyades d'acció de gràcies".

A les pregàries es va demanar per que "homes de bona voluntat uneixin els seus esforços en bé de la justícia i treballin per assolir una llibertat i una pau vertaderes entre els pobles". També es va pregar per "els governants i responsables de les nacions promoguin els drets humans de tots els homes i treballin de debò per la unitat de la família humana".

També es va projectar un vídeo amb una versió musicada de l'Oració de Sant Francesc, obra de Jordi Massegú. Els participants van tenir una estona de pregària esperançada, tranquil·la i compartida.

El Bisbe Salvador va tancar la pregària amb la benedicció i es va cantar el cànon de la Pau. Als fidels se'ls va obsequiar amb un punt de llibre amb l'Oració de Sant Francesc.