El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Festa de l’Exaltació de la Santa Creu a La Granadella

El dia 14 de setembre, el poble de la Granadella, va celebrar la Festa Major en honor al seu patró el Sant Crist de Gràcia i l’eucarista presidida pel bisbe Salvador va ser l’acte central de la jornada.

Tot el poble amb els carrers engalanats espera aquest bonic dia. Comença amb el repic de campanes, després la celebració de la santa Missa, aquest any presidida pel nostre bisbe acompanyat per diversos preveres de la diòcesi.

En l’homilia, el nostre bisbe, ens ha ajudat a sentir l’amor que brolla de la creu de Jesús vers la humanitat tot afirmant que “el Pare ha donat el seu Fill per salvar-nos. Ens ha donat coratge i força per continuar el camí de la vida amb valentia, estimant com Jesús ens ha estimat i ens estima”. En el moment de l’ofertori, els joves, infants i adults a l’entorn de Jesús ressuscitat han presentat els fruits del treball dels granadellencs.

Abans del comiat el nostre bisbe ens ha sorprès tot dient: “He observat les mans de molts de vosaltres en el moment de la Comunió i he sentit tot el treball que al llarg d’aquesta vida heu fet per sobreviure vosaltres juntament amb la família”. Seguidament el cor parroquial va cantar els goigs al Sant Crist de Gràcia i els assistents van passar a venerar la imatge que presideix l’església. 

Més imatges de la festivitat en el següent link.