El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Lleida acull la trobada de l'Orde Servita

La Congregació dels Dolors de Lleida va organitzar el passat diumenge 18 de febrer a la ciutat de Lleida la XXIII trobada catalana de l'orde dels Servites. La trobada va reunir a la ciutat una setantena de laics membres de congregacions de Serfs de Maria i va comptar amb la presència de Fra Gottfried M. Wolff, Prior General de l'Orde Servita.

La Catedral Nova va acollir la celebració de la missa, presidida pel Bisbe de Lleida, Salvador Giménez Valls i amb l'imatge de la Verge dels Dolors. Posteriorment, es va fer una visita a l'Oratori dels Dolors, que ara es troba en fase de restauració, i a la Seu Vella.

El programa de la trobada va incloure l'Assemblea de les Fraternitats dels Dolors de Catalunya, que va tindre lloc a la seu de la regidoria de Cultura. Abans, els assistents havien pogut conèixer la història de la Paeria i visitar el retaule gòtic de la Verge dels Paers. La Canonja va acollir el dinar de germanor. La Congregació dels Dolors de Lleida celebra enguany el seu 300 aniversari.