El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Consell Pastoral per cloure el curs

El passat dijous 14 de juny, la Casa de l'Església-Acadèmia Mariana va acollir la darrera reunió del curs del Consell de Pastoral de la Diòcesi. El Bisbe Salvador i el vicari general, Mn. Josep Anton Jové, van presidir la reunió.

La sessió va començar amb la lectura de l'acta de la reunió anterior. A continuació, el Bisbe Salvador va informar de la situació de la parròquia de Sant Andreu i els passos que es faran en les setmanes vinents. Va recordar que la parròquia reconvertirà el seu projecte pastoral cap a l'atenció a les confraries de Setmana Santa i a la tasca solidària del Voluntariat Vicencià (AIC).

A la reunió es va fer balanç de l'Assemblea Diocesana celebrada el passat mes de maig. Els delegats i arxiprestes presents van destacar la qualitat de la ponència del cardenal de Barcelona, Juan José Omella i la riquesa del treball en grups posteriors.

A continuació, el Bisbe Salvador va anunciar que un dels objectius del curs 2018-2019, tercer de l'actual pla pastoral, serà millorar la coordinació entre les delegacions,   parròquies i arxiprestats, posant de relleu la importància de la formació, especialment en l'IREL.

Per acabar es va anunciar la jornada de l'enviament que tindrà lloc a la Catedral de Lleida el proper 13 de setembre.