El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Cloenda del curs del moviment de Vida Creixent

Unes 200 persones dels diferents grups de Vida Creixent repartits per la diòcesi van participar el passat 14 de juny a l’acte de cloenda de fi de curs a la Casa de l’Església-Acadèmia Mariana.

Una pregària va obrir la jornada per donar pas després a una ponència a càrrec de Mn. Joan M. Bajo Llauradó titulada “Alegria i santedat: invitació i desafiament”. Des del Moviment asseguren que va “ser molt encertada i entenedora i que els assistents en van treure un gran profit”. A continuació va ser el moment de descans, d'esmorzar i  del treball en grup sobre la xerrada. 

A les 13.30 hores, el bisbe Salvador va presidir l’eucaristia concelebrada per altres mossens, entre ells el Vicari General, Mn. Josep Antón Jové, i els consiliaris. Els que van voler, van compartir un dinar a les mateixes instal·lacions de la Casa de l’Església i a la tarda van fer l’assemblea. Els presents van fer comentaris del curs que ha acabat i van fer propostes de cara el següent que començarà el mes de setembre.