El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Atrevir-se a viure allò inesperat

Participar d'una Trobada Europea de Joves de Taizé significa deixar-se portar, acollir i transformar, obrir els ulls i el cor i estar disposat compartir-ho amb joves vinguts d'arreu. És una gran aventura que mai et deixa indiferent. Un grup de joves de Lleida vam marxar cap a Basilea per impregnar-nos de l'ambient de Taizé...

i gaudir d'un punt de trobada preciós amb altres joves en una ciutat que es troba entre 3 països, amb les fronteres només apreciables des del paper, fent de la freternitat quelcom ben palpable i encomanadís.

Sempre recordarem la nostra estada a Dulliken, qui ens havia de dir que passaríem el cap d'any en un petit poble al bell mig de Suïssa! Vam ser acollits pel mossén Josef i veritablement vam sentir l'escalf com si fos la nostra llar, el dinar d'any nou va ser memorable. Tornem amb les energies renovades i tenim ben present la reflexió que el germà Alois ha anat fent al llarg d'aquests dies parlant de les fonts de l'alegria:

"L´ésser humà està fet per a l'alegria, i l'alegria no ha de ser conservada per a si mateix sinó que ha de ser compartida"

Joves MAGIS Lleida