El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Els joves de Lleida es preparen per l'Aplec de l'Esperit

El passat 13 d'abril un grup de joves de la Diòcesi de Lleida han participat de la jornada de preparació de l'Aplec de l'Esperit que tindrà lloc el cap de setmana de Pentecosta, 19-20 de maig.

La jornada ha consistit en el treball de la fitxa "la força de l'aigua" que convida al jove a viure segons el corrent de Crist, de l'Esperit, de l'Església i així transmetre la joia de la fe als seus companys de col·legis, d'estudi, d'esports. Després de la reflexió es va celebrar un àpat per compartir la sensibilització de l'Aplec en els diferents àmbits de la vida diocesana.

Com sempre l'Aplec de l'Esperit tindrà lloc el cap de setmana de Pentecosta, 19-20 de maig. Aquest any seran dos dies d'activitats, xerrades, pregària, música i molts moments per compartir la fe amb joves de totes les diòcesis catalanes. Enguany serà la bonica ciutat de Tortosa i el Delta de l'Ebre la ciutat i diòcesi escollida pels bisbes per demanar junts el do de l'Esperit. No t'ho perdis!