El dissabte 14 de març, a la missa vespertina celebrada en el marc de l'església l'Assumpció de Maria de les Borges Blanques, es va dedicar als difunts socis i sòcies de la Cooperativa de Sant Isidre de la capital de les Garrigues, oficia al qual van assistir el consell rector de la societat i nombrosos familiars membres dels traspassats. 

Aquest és un acte que es repeteix per aquestes dates i de forma anual des de fa molts anys i és una missa de recordatori i pregària pels difunts que any rere any traspassen. 

La missa l’oficià el rector Mn. Daniel Gómez, acompanyat per l'acòlit Josep Solé. En l’homilia, Mn. Daniel, tot i parafrasejar parts de l'Evangeli del dia, es referí a la llum i claredat de tot allò que es fa, tant personalment com col·lectivament. Referint-se també a la fidelitat que Déu demostrà amb el poble escollit, digué que la fidelitat era indispensable per la vida quotidiana i per assolir projectes i esperances en el camí de superació i assoliment de la Vida  Eterna. 

Junt amb les pregàries del dia, se n’inclogueren dues: una  destinada als difunts i una altra als malats i familiars, demanant a Sant Isidre, patró de la Cooperativa, que sigui l'intermediari davant Déu per aquests col·lectius.

Amb el cant final El Camí que féu Jesús, es donà per finalitzada aquesta missa de recordatori.

Josep Domènech