El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

La parròquia de Sant Ignasi celebra els 40 anys d’història

El passat diumenge 14 de gener de 2018 es va celebrar la cloenda del 40è aniversari de la parròquia Sant Ignasi. La missa major de les 12 del migdia va comptar amb la tota comunitat de sant Ignasi i també amb el delegat dels Jesuïtes a Catalunya.

En acabar hi va haver un dinar de germanor a l’Acadèmia Mariana de Lleida, amb l’assistència d’un centenar de persones. Després, el  teatre de l'Acadèmia Mariana va acollir un concert de Gospel amb el grup Erwyn Seerutton and Vocal Ensemble, format per Erwyn, Salva, Gemma, Susana i Enric Puiggròs (veu), Dani Garcia (Piano). 

I per acabar, l'Esplai de Sant Ignasi ens va fer reviure el personatge de Sant Ignasi de Loiola i ens van anunciar que durant l'any es duran a terme activitats participatives per a tothom, per celebrar el 40è aniversari de l'Esplai. Entre d'altres activitats proposen una trobada a la casa de colònies La Manreana, una excursió a la muntanya i moltes altres sorpreses que encara s'estan elaborant.

Per finalitzar, els nois i noies de l'Esplai van cantar l'himne dels 40 anys. No hi podia haver un millor final de festa!

Més informació i més imatges a la web de la parròquia.